Senator PNL, apel la diaspora pentru a opri 'mafia PSD'

Anca Murgoci / 03 iun 2016 / 13:30 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Senatorul PNL Ben-Oni Ardelean a făcut un apel, vineri, la românii din diaspora să-i sune pe cei pe care îi cunosc în ţară pentru a ieşi la vot la alegerile locale, adăugând că este 'un pericol evident' ca în anumite localităţi să se instaleze din nou 'o mafie PSD'.

'S-ar putea ca datorită faptului că cei din diaspora consideră că nu pot să voteze, s-ar putea ca ei să considere că aceste alegeri sunt neimportante. Ceea ce vreau să spun este că este extrem de important ceea ce se va întâmpla pe 5 iunie, acesta va trasa un mers politic care se va concretiza în toamnă, cu alegerile parlamentare. Fac un apel la toţi cei din diaspora, la fel cum am făcut la alegerile prezidenţiale în 2014, să sune acasă - mama, tata, părinţii, prietenii din copilărie, este un pericol evident ca în anumite localităţi să se instaleze din nou o mafie PSD, o camarilă care să nu facă decât să acapareze statul şi cred că lucrul acesta este evident în anumite localităţi', a afirmat senatorul PNL, la o conferinţă de presă.

El a spus că România trebuie să scape o dată pentru totdeauna de 'anumite zone de sărăcie'.

'De aceea, fac apel la diaspora românească pentru a evita din nou un socialism exacerbat în România, să sune pe toţi pe care îi cunosc în ţară şi să-i îndemne să iasă la vot. Este important ca România să scape o dată pentru totdeauna de anumite zone de sărăcie, întreţinute şi susţinute cu mulţi bani de la bugetul statului pentru a realiza acolo o zonă de asistaţi sociali', a adăugat Ardelean. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25