Senator, FRICĂ bizară. "Să fie îngropat". Probleme cu BĂILE din școli. "Astăzi băieți, mâine FETE"

Senatorul PMP Cristian Vasile Lungu vrea să oprească Ideologia de Gen în școlile din România, printr-un proiect de lege care face imposibilă acțiunea de propagandă a acestei teorii. De ce se teme.

Senatorul PMP Cristian Vasile Lungu, autorul legii privind interzicerea activităților care răspândesc în școli și universități teoria sau opinia identității de gen, nu vrea ca băieții care se prezintă drept fete să poată folosi dușurile și băile destinate persoanelor de sex feminin și nici ca aceștia să participe la competiții sportive pentru fete. 

"I-am întrebat pe cei din rectoratul UBB dacă dânșii acceptă ca elevii născuți băieți, cu organe sexuale masculine, și care activează în acest moment la UBB, dar care clamează că sunt de fapt fete, au dreptul să participe în competițiile sportive de la UBB rezervate doar fetelor, sau dacă acești băieți care clamează că sunt de fapt fete, dar ei sunt cu organe sexuale masculine pot să utilizeze toaletele și dușurile fetelor din interiorul clădirilor Universității Babeş-Bolyai. Pun aceeași întrebare și conducerii SNSPA. Dacă este cazul, trebuie să știm lucrurile acestea.

Dacă în acest moment sunt băieți care invadează toaletele și dușurile fetelor doar pentru că ei se simt astăzi băieți, mâine fete din nou, poimâine băieți, dacă SNSPA le-a dat dreptul acestor băieți să utilizeze dușurile și toaletele fetelor, colegelor lor, practic, din SNSPA”, a declatat Cristian Vasile Lungu pentru Digi24.ro

"Doamne ferește"

„Proiectul meu de lege asta interzice, practic, împărțirea conceptelor de sex biologic și gen, adică revenim la ceea ce exista până acum doi ani de zile în România, conform Statului de drept de la Roma din ’98, la care România a fost parte. Noi abia acum doi ani de zile, prin Convenția de la Istanbul, am transpus legislația națională prima dată, separarea aceasta a celor două concepte, de gen și de sex.

Proiectul meu de lege readuce normalitatea, firescul, în sensul că vom considera în instituțiile academice din România că cele două concepte sunt practic același lucru. Nu are legătură cu discriminarea împotriva femeilor, vă dați seama, a homosexualilor. Doamne ferește. Bineînțeles că cei care vor ca acest proiect să fie îngropat, clamează diferite absurdități.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel