Urmărește emisiunea live


Senatoare PNL: Eram în certuri cu soțul. Colegii să voteze cum vor

Senatorul Doina Tudor se consideră nevinovată şi îi roagă pe colegii săi să voteze solicitarea DNA privind arestarea sa preventivă aşa cum consideră de cuviinţă.

'Am fost chemată astăzi de urgenţă să mă prezint la DNA. Mi s-a spus că am calitatea de suspect şi până seara văd că am altă calitate. Nu ştiu nimic, nici măcar de ce, cum. Nu am nicio vinovăţie', a afirmat Doina Tudor joi, pentru AGERPRES. Ea a explicat că exact în perioada în care este acuzată că ar fi fost complicele soţului său era 'în divorţ şi în certuri cu acesta'.

'Credeţi că un bărbat care pleacă de la soţia sa, vrea să divorţeze, o trimite să îi facă diverse afaceri? Am avut trei cereri de divorţ în 2013 şi pronunţarea divorţului a fost în 2014. Dacă s-ar fi vrut, s-ar fi căutat şi s-ar fi văzut în toate ziarele şi la posturile tv ce emisiuni erau despre soţul meu şi despre mine exact în perioada martie-iunie. Eram în certuri. Las logica unui om normal', a adăugat Doina Tudor.

Întrebată ce le transmite colegilor săi, ea a spus: 'Nu pot să îmi oblig colegii. O să îi rog să voteze cum consideră ei de cuviinţă'.

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut joi sesizarea Senatului pentru încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatoarei Doina Tudor, acuzată de complicitate la luare de mită. Ea este anchetată în dosarul în care fostul său soţ, Daniel George Tudor, a fost reţinut pentru luare de mită, la data faptei preşedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, ulterior vicepreşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel