Semnal din Parlament: Ca să înțelegem de ce ni se întâmplă

Senatorul Varujan Vosganian fost ministru al Economiei se declară dezamăgit de faptul că subiectele cu adevărat importante pentru români nu îi atrag pe aceștia.

"Ca să vedeți care sunt preocupările noastre de căpătâi... Când am vorbit despre bone superbe în casele bărbaților însurați am avut 134 de like-uri. Când am vorbit despre o temă gravă, ce ține de drepturile fundamentale ale omului, numai 20. Asta ca să înțelegem de ce ni se întâmplă ce ni se întâmplă", a semnalat senatorul Varujan Vosganian într-o postare pe pagina sa de socializare.

În ultimul material postat pe blogul personal, Varujan Vosganian, scrie despre "Diferite fațete ale normalității", atragând atenția că este un "paradox" faptul că în timp ce "acțiunile procuraturii sunt susținute de 60% dintre români", tot cu același procent câștigă alegerile primarii cercetați de procuratură. Ambasadorii străini, membri de onoare ai clasei politice românești, acuză acest lucru. Ei nu înțeleg simțul umorului la români.

Sunt convins că acolo unde alegătorii sumt că lucrurile sunt serioase nu votează candidații cu pricina. Acolo unde primarii sunt cercetați din motive nu foarte lămurite, alegătorii preferă să dea curs, nestingherit, preferințelor lor".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel