Semnal de la Bruxelles după victoria lui Liviu Dragnea

Eurodeputații social-democrați români consideră că scorul istoric obținut de PSD la alegerile din 11 Decembrie este un semnal pozitiv pentru familia social-democrată europeană. Aceștia subliniază faptul că rezultatul scrutinului consolidează poziția partidului ca voce de prim-plan a stângii moderne europene.

"Victoria obținută de PSD este una istorică, prin amploarea scorului și prin perspectiva deschisă pentru realizarea unei guvernări care să vizeze interesele tuturor românilor. Îl felicităm pe președintele Liviu Dragnea și pe toți colegii care au muncit în această campanie și ale căror eforturi conjugate au dus la obținerea unei victorii clare a PSD.

Rezultatul alegerile din 11 Decembrie reprezintă un semnal pozitiv pentru familia social-democrată europeană. Prin acest rezultat, România continuă să fie o țară în care valorile europene primează, inclusiv în ceea ce privește promovarea echității sociale. Considerăm, totodată, că victoria PSD consolidează poziția deja recunoscută a partidului în cadrul familiei noastre politice.

[citeste si]

PSD este un partid respectat în cadrul PES, iar mesajele de susținere venite în această campanie, de la vârful social-democrației europene, confirmă acest lucru. Alegerile parlamentare din România au demonstrat, fără urmă de echivoc, că românii așteaptă, înainte de orice, o guvernare care să le ofere soluții la problemele cu care se cofruntă în mod real. Discursul urii și propaganda lipsită de consistență și-au demonstrat falimentul", declară eurodeputații social-democrați români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel