EXCLUSIV  Semnal de alarmă din Delta Dunării: Țibuleac: "Asta lipsește din Ordonanța Militară"

Cătălin Țibuleac a vorbit în direct și în exclusivitate la DC News despre fenomenul braconajului din Delta Dunării în contextul Stării de urgență. 

Cătălin Țibuleac, fost Guvernator ARBDD, a fost întrebat de către jurnalistul Val Vâlcu dacă Starea de urgență din România are ca efect pozitiv încetarea braconajului. 

”Eu zic că nu și fac aici o referire directă la ultima Ordonanță Militară, Nr.8, care permite circulația bărcilor, pescarilor, cei care desfășoară activități de pescuit comercial. Din păcate, ne aflăm în perioadă de prohibiție, iar Ordonanța Militară nu a făcut nicio trimitere la ordinul de prohibiție. Context în care AMPA am văzut că a revenit și a făcut câteva precizări în mediul online, cel puțin, vis-a-vis de faptul că ordinul de prohibiție rămâne totuși în vigoare. Chiar și așa, faptul că se pot deplasa în continuare cu șalupele, cu bărcile, pentru pescuit comercial, favorizează inclusiv desfășurarea unor activități de braconaj. Eu spun că partea de combatere a braconajului este departe de a fi coerentă, iar lipsa de măsuri favorizează acest fenomen”, a declarat Cătălin Țibuleac, fost Guvernator ARBDD.

CITEȘTE ȘI: Delta Dunării-paradisul turistic vs. iadul administrativ

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel