Semnal către Ponta de la vârful PSD. Dragnea recunoaște 'supărările'

Liviu Dragnea a afirmat, la Antena 3, în emisiunea "Punctul de întâlnire" cu Radu Tudor, că Victor Ponta "nu e liber de contract, nu e liber transferabil". Președintele PSD a vorbit despre supărările cu Victor Ponta. 

Președintele PSD susține că "dacă are de câștigat, Victor Ponta are de câștigat doar din PSD". Liviu Dragnea a afirmat despre fostul premier, în repetate rânduri, că nu e liber de transfer. 

Întrebat dacă echipa alături de care a guvernat Victor Ponta e liberă de contract, Liviu Dragnea a amintit că și el a făcut parte din aceeași echipă. Președintele PSD susține că a vorbit cu fiecare din foștii miniștri din guvernarea Ponta și subliniază, pe lângă faptul că "PSD i-a făcut miniștri", că "eu nu știu pe niciunul din acești oameni să fie lipsiți de caracter. Ponta nu e Geoană". 

Dragnea, înțelept?

Cât despre tensiunile dintre el și Victor Ponta, Liviu Dragnea spune că diferența de vârstă se cunoaște și "o piele mai tăbăcită te ajută să gestionezi mai liniștit lucrurile astea, perioada asta cred că va trece la Victor și va reveni în prim-plan în lupta PSD-ului pentru că e nevoie de el". 

Scrutinul și procesul

Președintele PSD a afirmat că "dincolo de supărările dintre noi, eu sper că va fi mai mult decât deputat după alegeri". Liviu Dragnea a întrebat, retoric: "Eu cum să mă simt când am familia târâtă într-un proces? Știți cum e- scrutinul și procesul". 

Președintele PSD a subliniat: "Eu accept lupta, dar nu accept și execuția". 

La sfârșitul emisiunii a intervenit și Dana Grecu care l-a întrebat pe Liviu Dragnea de ce nu-l pune premier pe Victor Ponta. A răspuns: "Stați, dom'le, să vedem, că tot vorbim despre transfer". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel