Semințe de papaya, de ce e bine să le consumi

Semințele de papaya sunt foarte sănătoase și au chiar mai multe beneficii pentru sănătate decât fructul în sine, potrivit unor studii.

Semințele de papaya îmbunătățesc digestia, fiind folosite în medicina tradițională chinezească ca un detoxifiant pentru ficat de sute de ani. Studiile au indicat faptul că semințele de papaya contribuie la curățarea ficatului și sunt foarte bune pentru pacienții cu ciroză hepatică. O lingură de semințe de papaya pe zi poate contribui la detoxifierea ficatului, bineînțeles împreună cu adoptarea unui regim de viață sănătos.

Potrivit unor studii, semințele de papaya pot contribui la reducerea tensiunii arteriale și ajută la îmbunătățirea sănătății sistemului cardiovascular. Acest lucru este posibil datorită unui compus ce poate reduce tensiunea și presiunea arterială.

De asemenea, semințele de papaya conțin fenoli și flavonoizi, antioxidanți naturali puternici care împiedică dezvoltarea celulelor maligne. Semințele de papaya mai conțin și isotiocianat, un nutrient care contribuie la prevenirea cancerului de plămâni, colon, de sân și de prostată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel