EXCLUSIV  Semifinalist ”Românii au talent”, campion mondial. Reacție la cald

Gabi Vișoiu, fostul semifinalist ”Românii au talent”, a câștigat duminică noapte Campionatul Mondial de Trick Shot, care a avut loc în Montreal, Canada. Pentru român, acesta este cel de-al doilea turneu câștigat în decursul a trei săptămâni. ESPN TRICK SHOT, din Atlanta City, este un alt turneu important câștigat de marele campion mondial.

Gabi Vișoiu este campion mondial pentru a doua oară, consecutiv. După câștigarea Campionatului Mondial de Trick Shot, din 2015, acesta s-a poziționat, din nou, pe locul 1, după ce l-a învins pe campionul numărul 1 mondial, Andy Segal.

"Am avut două turnee importante în decursul a trei săptămâni. ESPN TRICK SHOT, un fel de turneu al campionilor, televizat, în Atlanta City și Campionatul Mondial de Trick Shot în Montreal, Canada. Am reușit să le câștig pe ambele, jucând de fiecare dată finala cu numărul 1 mondial, americanul Andy Segal. Mă așteptam la un rezultat bun, fiind campionul mondial en titre, dar nu credeam că le pot câștiga pe amândouă.", a declarat Gabi Vișoiu pentru DC News.

(w670)

Întrebat cum se simte după aceste două victorii, Gabi ne-a răspuns că nu poate să simtă altceva pe lângă oboseală. "Sunt plecat de o lună și de-abia aștept să ajung acasă. Cred că oricine ar fi mândru, mai ales că rezultatele acestea vin după 10 ani de muncă. Acum va urma o pauză destul de lungă.", susține campionul mondial.

[citeste si]

În prezent, Gabi Vișoiu este numărul doi mondial la trick shot, locul 1 fiind ocupat de americanul Andy Segal. Maestru în biliard artistic, Gabi are în palmares foarte multe premii obținute: US Open Trickshot Championship 2016-locul 2, locul 1 la Campionatul Mondial din 2015, ESPN Trick Shot 2015-locul 2, de 7 ori Campion Mondial de disciplină la biliard artistic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel