Semifinala iUmor. A sărutat-o sau nu Bendeac pe Delia

Mihai Bendeac la iUmor
Mihai Bendeac la iUmor

A sărutat-o sau nu Mihai Bendeac pe Delia în semifinala iUmor?

Vineri seară, de la ora 20:00, în semifinala iUmor, 8 concurenți dintre cei care au primit cele mai multe voturi în aplicația iUmor, dar nu au reușit să se claseze pe primul loc în preferințele publicului, vor veni în fața juraților să demonstreze că merită un loc în marea finală.

Patrik Cottet se numără și el printre semifinaliști. De fiecare dată când francezul a urcat pe scena iUmor, jurații au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui, indiferent de personajul pe care îl interpreta. Mihai Bendeac a hotărât să nu mai repete gestul de a-l săruta pe francez la finalul momentului său și a vrut să surprindă telespectatorii sărutând-o pe Delia: „Știți că în ultimele situații în care ne-am întâlnit eu și Patrik, am încercat să marchez cât mai mult momentul pe care l-a avut pe scenă și s-au întâmplat două evenimente care pe domnul Cheloo l-au marcat. Aș vrea să marchez și momentul acesta din semifinală, dar dacă aș face același lucru iar s-ar enerva Cheloo și am strica toată seară". Dacă Mihai Bendeac a sărutat-o sau nu pe Delia, telespectatorii vor putea urmări în această seară, de la 20:00, la Antena 1.

Opt concurenți vor urca vineri, 6 decembrie, pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală iUmor: Arnaldo Mangini, cunoscut ca Mr. Bean, Alida Coman, Paul Mirea, Andrei Voicu, Costi Pucă, Adi Gheo, Patrik Cottet și Bogdan Sylar. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor", în semifinală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține 3 "Thumbs up", îi vor pune pe jurați într-o postură dificilă, pentru că Delia, Cheloo și Mihai Bendeac sunt cei care vor alege câștigătorul semifinalei iUmor dintre ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel