EXCLUSIV  Selly și rezultatul său la bacalaureat. Felicitări, dar nu pot să trec peste un lucru...

Vloggerul Andrei Șelaru, pe numele său de scenă „Selly”, a reușit să promoveze examenul de bacalaureat, a anunțat el, pe Instagram.

Unii s-au enervat, fiindcă nu îl plac. Alții s-au bucurat, fiindcă sunt fanii lui. El le-a răspuns tuturor cu un mare „Să vă văd ce mai ziceți”.

Felicitări, Selly! Nu glumesc, mă bucur sincer pentru el, chiar dacă nu-mi plac nici vloggerii, nici conceptul de vlog. Sunt mândru că a reușit să promoveze examenul maturității și că este un exemplu de „așa da” pentru urmăritorii săi, spre deosebire de alți vloggeri care recent au fost cercetați pentru mesajul transmis.

Serile de la Digi 24... și-au pierdut puțin credibilitatea

3. -imagine fara descriere- (selly_bac_74372700.jpg)

Însă, nu pot să trec peste un lucru ușor de observat. Selly a apărut la Digi 24, la orele cu audiențe de vârf, pentru a vorbi despre cum ar trebui să se dea bacul. S-a găsit în poziția de a explica, poate că pe drept, că sistemul educațional românesc se bazează pe memorare și că nu o să-i mai trebuiască vreodată comentariile învățate la Limba română, pentru care a luat 9,50. Raționamentul televiziunii este unul simplu: Selly e tânăr și atrage audiență de aceeași vârstă.

Dar... „Să vă văd ce mai ziceți”, spui tu, Selly? „Creier și eu”, întrebi tu? Păi uite... tocmai asta zic. Prin fericirea ta caracteristică vârstei pe care o ai, după poate primul mare moment de cumpănă pe care l-ai trăit, ai reușit să „demonstrezi” ceva despre care tocmai vorbeai de rău săptămânile trecute.

1. -imagine fara descriere- (ironic_meme_33667600.jpg)

Trebuia să vezi ce mai zic contestatarii tăi? Doar întreb.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel