SELFIE DE ROMÂNIA, o nouă CAMPANIE pe FACEBOOK: SIMONA HALEP a acceptat PROVOCAREA și i-a nominalizat pe ANDI MOISESCU și PAVEL BARTOȘ

#SELFIEDEROMÂNIA. Simona Halep a acceptat o provocare primită pe pagina de Facebook și a nominalizat, la rândul ei, două dintre cele mai cunoscute vedete din România.

#SELFIEDEROMÂNIA. Simona Halep a acceptat provocarea #selfiederomania primită de la Horia Tecău și i-a nominalizat mai departe pe Andi Moisescu și Pavel Bartoș.

Citește și: Un apropiat al Simonei Halep explică rezultatul slab de la US Open

#SELFIEDEROMÂNIA."Am fost provocată de Horia Tecau la un #selfiederomania. Provocarea m-a prins în locul meu preferat din România - Delta Dunării. Iată un motiv perfect pentru un selfie! Îi mulțumesc lui Horia pentru provocare și îi provoc la rândul meu pe Andi Moisescu și Pavel Bartoș!", a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

#SELFIEDEROMÂNIA. Campania #selfiederomania a fost lansată de ministrul pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism, Florin Jianu.

#SELFIEDEROMÂNIA. "În perioada 6 septembrie - 20 noiembrie, fă-ți un selfie ca turist în România, într-un loc care ți-a rămas în amintire și pe care dorești să îl faci cunoscut tuturor. Încarcă poza pe pagina personală de Facebook, împreună cu #selfiederomania și descrierea locului unde a fost făcuta poza și provoacă mai departe minim trei prieteni să facă același lucru în 24 de ore", a îndemnat ministrul.

Vezi și: Renunță Halep la antrenor? Anunț tranșant cu privire la Wim Fissette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel