Seism la Cincinnati! Două jucătoare din top 5 WTA au fost eliminate

CINCINNATI 2015. Turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati a mai rămas cu doar două jucătoare din top 5 WTA în competiție, după ce locul 2 mondial, Maria Sharapova, s-a retras din cauza unei accidentări, iar alte două sportive din vârful ierarhiei mondiale au fost eliminate prematur, încă din turul secund.

Citește și: Adversară dificilă pentru Simona Halep în optimi la Cincinnati


CINCINNATI 2015. Liderul mondial Serena Williams și numărul 3 în lume, Simona Halep, sunt singurele jucătoare din top 5 WTA rămase în cursa pentru trofeul de la Cincinnati. Asta după ce daneza Caroline Wozniacki și cehoaica Petra Kvitova au fost eliminate surprinzător, încă din turul 2.

CINCINNATI 2015. Locul 5 mondial, Caroline Wozniacki, a pierdut în fața numărului 21 WTA, Viktoria Azarenka. Sportiva din Belarus s-a impus fără drept de apel, în două seturi, scor 6-0, 6-4, după o oră și 30 de minute de joc.

CINCINNATI 2015. Nici numărul 4 mondial nu a avut mai mare succes în fața unei adversare mult mai slab clasate în ierarhia mondială. Petra Kvitova s-a recunoscut înfrântă de Caroline Garcia, locul 39 WTA. Franțuzoaica a câștigat în trei seturi, scor 7-5, 4-6, 6-2, la capătul a două ore și 21 de minute de joc.

Vezi și: Veste proastă! O româncă a fost eliminată de la Cincinnati

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel