Seidler (USR), declarații care SURPRIND. Chirieac: Nu poți să te duci cu absurdul până aici!

Bogdan Chirieac, analist politic, și Cristian Seidler, deputat USR, au avut un schimb de replici, în direct, la România TV.

Cristian Seidler, deputat USR, a spus că oamenii nu s-au îmbolnăvit din cauza alegerilor locale pentru că acestea ”au fost organizate cu respectarea măsurilor”. Doar că realitatea este alta. La două săptămâni după ce românii au mers la urne, a crescut drastic numărul de infectări cu noul coronavirus. Așadar, pare logic că organizarea alegerilor locale a fost un factor important în ceea ce privește noile mii de cazuri.

Bogdan Chirieac a reacționat: ”Pe 27 septembrie au fost alegeri locale. La două săptămâni de la acest eveniment au fost 5000 infectări pe zi. Despre ce vorbim?!”

”Nu este nicio legătură!”, a zis deputatul USR.

”Atunci... este vară afară și e lumină orbitoare. N-am ce să mai spun... Dar ca să ziceți că nu este nicio legătură între locale și creșterea numărului de infectări... Nu poți să te duci cu absurdul până aici! Au fost alegeri locale, s-au înghiorlăit la vot șase milioane și ceva de oameni. Apoi a fost anunțat cod roșu în mai multe locuri din România”, a zis Bogdan Chirieac la România TV.

”Care e legătura între creșterea numărului de infectări și alegerile locale? Niciuna! (...) S-a stat cu măști pe față în secția de vot”, a mai spus Cristian Seidler.

”Și când au mâncat?! Tot cu măști au stat oamenii?!”, a conchis analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel