EXCLUSIV  Seidler, supărat de facultatea pe care a făcut-o: NU e bună. Le spun pe șleau!

Facebook Cristian Seidler
Facebook Cristian Seidler

Deputatul USR-PLUS Cristian Seidler a afirmat, la DC NEWS TV, că este supărat pe calitatea facultăţii absolvite, motiv pentru care s-a pregătit ulterior de unul singur. 

"Am făcut facultatea la Oradea, facultatea de drept din cazul Universităţii de Drept", a spus Cristian Seidler la interviurile DC NEWS. 

"Jos pălăria pentru cei de acolo!", a replicat Bogdan Chirieac, moment în care Seidler a protestat. "Nu!", a spus deputatul. 

"Nu a fost o şcoală bună?", l-a chestionat analistul Bogdan Chirieac. 

Seidler, supărat. "Nu a fost bună. Le spun pe şleau"

"M-am pregătit singur. Cum să fie o şcoală bună? Că le spun pe şleau... Universitatea era condusă de dl Maghiar, care nu a apucat, pentru că a decedat, să fie judecat pentru presupusele măsluiri ale cifrelor de şcolarizare. La 100 de studenţi se pare că erau raportaţi 200. Ştiţi ce înseamnă asta? Bani suplimentari traşi de la bugetul de stat fără nicio bază. Revin la facultatea pe care am făcut-o. Sunt facultăţi foarte bune la Universitatea Oradea. Kinetoterapia, spre exemplu. E o facultate foarte bună! Facultatea de Drept era condusă de dl decan Ţinca, decedat şi dânsul în momentul de faţă. Nu putem să nu vedem că a fost un torţionar al Securităţii Române. Avea toate cărţile plagiate. Fost lucrător al Securităţii, dl Ţinca îşi permitea să predea drept constituţional, drepturile omului şi drept comunitar european. Şi atunci, dacă îmi spuneţi că asta poate fi o şcoală bună... A fost o şcoală bună pentru că am văzut că aşa nu. Cum nu? Dl Ţinca îşi umilea la examene studenţii. La cursuri! Asta ştia să facă!", a declarat Cristian Seidler la DC NEWS. 

"Am şi profesori de care îmi aduc aminte cu plăcere. Mai ales de ceea ce noi numeam în limbaj comun, ca studenţi, asistenţi. Am avut un profesor care era ambasador al României. A venit la un curs, atât. Nu a venit nici la examen. Ăsta e profesor. E dl Chebeleu, la vremea respectivă era ambasadorul României la Viena. Era ocupat? Înţeleg asta. De ce mai iei catedră? Ca să pretinzi că faci şcoală?", a mai punctat acesta. 

VEZI MAI MULTE DECLARAŢII FĂCUTE DE CRISTIAN SEIDLER ÎN VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel