Șeful PDL Belgiugatele respectă ordinele ”din Modrogan”. Află câte buletine a adunat

petre_dinei
petre_dinei

Fostul primar al comunei Belciugatele și liderul organizației comunale PDL, Petre Dinei, a reușit să strângă peste 200 de buletine și cărți de identitate de la săteni, pentru a avea garanția că aceștia vor boicota referendumul din 29 iulie, organizat pentru demiterea președintelui Traian Băsescu, din dorința de a respecta ordinele primite ”din Modrogan”

Într-un dialog cu reporterii România TV, celebrul edil cu statuie din Belciugatele, neștiind cu cine stă de vorbă în realitatea, a raportat că a reușit să strângă peste 200 de buletine de la săteni, pentru ca aceștia să nu se prezinte duminică la urne, scrie Ro.ânia TV

Convins că stă de vorbă cu un reprezentant al organizaţiei centrale a Partidului Democrat Liberal, preşedintele filialei PDL Belciugatele s-a confesat, de fapt, echipei România TV, fără a ști că spovedania cu iz penal a fost filmată cu o cameră ascunsă.

În discuția care a decurs chiar în fața sediului PDL din Belciugatele, Petre Dinei declara: ” Am luat legătura cu băieţii. Pe la unu şi jumătate la Măriuţa aveam vreo 60...Şaizeci ăla de la Măriuţa, ăsta de aici, de la Cândeasca şi de la Belciugatele avea 105. Şi ăla de la Cojeşti...avea şi ăla vreo...” moment în care reporterul l-a întrebat:  ”240 în total?”.

Ulterior, liderul organizației PDL București, Petre Dinei, a continuat: ”La ora unu jumate. (...) Eu zic că iese asta cu neprezentarea. Că altfel, la vot, nu facem nimic”.

Acțiunea fostului edil al comunei Belciugatele Petre Dinei de strângere a buletinelor a început încă de la primele ore ale dimineţii, după ce vocea care s-a recomandat a fi "din Modrogan" l-a pus, practic, la treabă.

Deși îngrădirea dreptului la vot constituie infracțiune, Petre Dinei nici nu a mai stat să se gândească la consecințe și a trecut la fapte, reușind ca în numai câteva ore să strângă câteva sute de buletine.

Confruntat cu realitatea, Petre Dinei nu a dorit să recunoască, ulterior, faptele condamnabile, apelând chiar și la un limbaj presărat cu multe înjurături. Mai mult, fostul primar al comunei Belciugatele i-a acuzat pe reporterii postului România TV de ipocrizie, precizând că, de fapt, el a știa cu cine stă de vorbă, deși a trecut la fapte imediat ce primise dispoziții de la cel care s-a recomandat a fi ”din Modrogan”.

Fostul primar al comunei Belciugatele este cunoscut opinie publice, după ce și-a inaugurat propriul bust în localitate, s-a declarat cetățean de onoare al comunei și a denumit o stradă, tot din Belciugatele, cu numele unchiului său, respectiv Dinei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Ramona Tudor a declarat pentru România TV că a fost declanșată o anchetă la Belciugatele, pentru a investiga cazul privind reținerea buletinelor de la sătenii comunei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel