Şef Comisie SIE: Finanțarea de către ONG-urile lui Soros a protestelor, pericol pentru siguranţa naţională

Protest Roșia Montana
Protest Roșia Montana

„Având în vedere că domnul George Soros se situează pe o parte clară a baricadei, împotriva acestui proiect, am observat că această părere a finanţatorului şi-au însuşit-o şi ONG-urile care au primit finanţare de la George Soros”, a spus șeful Comisiei SIE din Parlament, Mihăiţă Calimente, potrivit foto: metropotam.ro[/caption] Iată declarațiile lui Mihăiţă Calimente:

- Este clar că finanţările care au venit din afara ţării au ajuns la foarte multe din aceste ONG-uri şi chiar şi în presa din România se arată că ele sunt finanţate de domnul George Soros. Având în vedere că domnul George Soros se situează pe o parte clară a baricadei, împotriva acestui proiect, am observat că această părere a finanţatorului şi-au însuşit-o şi ONG-urile care au primit finanţare de la George Soros.

- Nici la Revoluţie lucrurile nu au fost foarte clare de la început. Şi astăzi se discută dacă a fost revoluţie populară sau dacă întâi au acţionat serviciile străine care şi-au făcut datoria şi după aia au ieşit şi cetăţenii. Lucrurile sunt legate într-un fel.

- Legătura dintre Soros și proteste este mai mult decât o coincidenţă. Este mai uşor după aia prin mijloacele moderne pe care le avem astăzi să chemi oamenii la manifestaţie la ora X. Oamenii sunt dispuşi să participe, chiar dacă nu au foarte multe informaţii sau toate informaţiile să participe. Nu am văzut niciunul din aceste ONG-uri să aibă o altă părere, decât cea pe care o are George Soros.

- Dacă facem o analiză economică, ce pierde şi ce câştigă România, în funcţie de acest rezultat, de rezultatul acestei analize ne putem da seama dacă este un pericol la adresa siguranţei a României şi a oricărui stat. Nu este obiectul SIE să se ocupe de activitatea ONG-urilor din România. Cei care ar putea avea aceste informaţii ar putea fi cei de la SRI sau alte servicii.

- Principalul este că se dă un semnal, iar cei care dau semnalul sunt cei de la ONG-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel