Şefii lui Arsenal, mesaj despre antrenorul Unai Emery în plină criză de rezultate

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Conducerea clubului londonez Arsenal a transmis un mesaj despre antrenorul echipei, în contextul crizei de rezultate pe care o traversează.

Şefii clubului englez de fotbal Arsenal şi-au exprimat luni încrederea pentru antrenorul Unai Emery, într-o perioadă în care echipa are rezultate sub aşteptări, scrie cotidianul The Guardian. Emery, care o pregăteşte pe Arsenal din vara anului trecut, este sub presiune din cauza evoluţiilor slabe ale "tunarilor", ce au doar două victorii în ultimele zece meciuri de campionat. După eşecul de sâmbătă de la Leicester (0-2), Arsenal este la 8 puncte de locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor, competiţie la care londonezii nu iau parte pentru al treilea an consecutiv.

Doi dintre oficialii lui Arsenal, Raul Sanllehi şi Vinai Venkatesham, şi-au exprimat luni pentru Emery, afirmând că acesta este "omul potrivit pentru jobul" de antrenor al echipei.

Emery s-a arătat optimist

În ciuda înfrângerii de la Leicester, Emery s-a arătat optimist în legătură cu posibilitatea ca formaţia lui să revină şi să aibă în cele din urmă un sezon reuşit.

După pauza dedicată meciurilor echipelor naţionale, Arsenal va primi vizita lui Southampton, într-o partidă în care Emery îl va avea din nou la dispoziţie pe fostul său căpitan Granit Xhaka. La sfârşitul lui octombrie, mijlocaşul elveţian i-a insultat pe suporteri în momentul când a fost înlocuit în repriza a doua a întâlnirii cu Crystal Palace (2-2).

"Cred că (problema) a fost rezolvată şi sunt gata (să mă întorc)", a declarat luni Xhaka pentru ziarul elveţian Blick. El a negat speculaţiile potrivit cărora se va despărţi în ianuarie de echipa londoneză după incidentul în urma căruia a pierdut banderola de căpitan, transmite Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel