Şefa Secţiei ATI de la Maternitatea 'Bucur', infectată cu Covid-19

Şefa Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) de la Maternitatea 'Bucur' este infectată cu noul coronavirus iar în prezent este în curs de finalizare o anchetă epidemiologică, informează conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă 'Sfântul Ioan' din Bucureşti.

'În cursul zilei de vineri, 4 septembrie, d-na doctor Rodica Ologu, şef de secţie ATI Maternitatea 'Bucur', s-a prezentat la serviciu, fiind de gardă, deşi prezenta simptome sugestive pentru infecţia cu COVID-19. Cu bună ştiinţă, doctoriţa Ologu a evitat completarea rubricii de temperatură din cadrul chestionarului de triaj, deşi prezenta febră', afirmă sursa citată.

Potrivit aceleiaşi surse, medicul a purtat echipament de protecţie pe toată durata gărzii şi a stat izolată în cabinet. 'Ulterior, doctoriţa Ologu s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului 'Sfântul Ioan', unde a fost izolată corespunzător şi testată. Rezultatul a ieşit pozitiv şi a fost transferată la Institutul 'Victor Babeş'. A fost demarată imediat anchetă epidemiologică, care se află în curs de finalizare', informează sursa citată, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel