Sediul PSD, vandalizat. Codrin Ștefănescu, reacție. Noi informații despre miting

Un tânăr  de 19 ani, fiul unui membru PNL, a atacat sediul PSD Giurgiu cu sticle incendiare susține România TV. 

Aflat într-o intervenție telefonică, Codrin Ștefănescu a discutat despre incident. Totodată, liderul PSD a oferit noi detalii cu privire la mitingul pe care partidul în va organiza.

”Am aflat de la colegii din Giurgiu despre incident. O să vedem, o să fie o anchetă. Este o dovadă în plus despre cum se manifestă unii. Dacă oamenii consideră că lucrurile sunt ok, nu sunt ok. În sensul acesta există o mare nervozitate în județe. Aseară preșdinții organizațiilor județene au cerut o întâlnire cu Liviu Dragnea. Mitingurile vor fi autorizate, pașnice”, a precizat Codrin Ștefănescu.

”Aceste mitinguri vor avea loc sâmbătă la aceeași oră în toată țara. La Arad, Oradea, Timișoara, Reșița, Ploiești, Alexandra, Brașov, Iași, Craiova, Tg. Jiu. Nu e un miting pentru susținerea Guvernului, a partidului sau a Coaliției. Pentru acestea românii au votat anul trecut.

Ieșim împortriva statului paralel, abuzurilor, încălcărilor de lege. Ieșim împotriva a ceea ce românii consideră că e total incorect și trebuie să-i punem capăt într-un fel sau altul. Marea majoritate, România adevărată este aici, nu cei 200 de manifestanți din Piața Victoriei care au dărâmant un târg de Crăciun pentru 2 milioane de bucureșteni”, susține Codrin Ștefănescu.

Totodată, Codrin Ștefănescu a mai spus că este solidar cu declarațiile făcute de Gabriela Firea și consideră că ceea ce se întâmplă în Piața Victoriei este ”anarhie”.

”Vorbim despre o anarhie. Un târg organizat de Primărie în care și-ar fi vândut 150 de mici firme românești produsele traditionale pentru că 200 de manifestanți sunt agresivi, este anarhie. Mâine vin protestatarii aceștia la TV în televiziune și vă decablează, poate intră în Cotroceni și-l mută pe Iohannis cu mobilă în stradă”, a mai spus liderul PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel