EXCLUSIV  Sediul Agenției Europeane a Medicamentului. Vinovații pentru înfrângerea României

Amsterdam va găzdui noul sediu al Agenţiei Europene a Medicamentului după Brexit. Bucureștiul nu a avut nicio șansă și a ieșit luni din cursă.


Europarlamentarul Cătălin Ivan spune că pentru această înfrângere nu există un vinovat anume, ci contextul intern i-a permis României o candidatură serioasă.

”Nici nu avea cum să vină în România având în vedere demersurile superficiale și tardive făcute de România. Nu poți, doar așa, cu niște semnături să aduci o Agenției atât de importantă în România, plus contextul intern nu permitea României o candidatură serioasă. Cu instabilitatea politică, economică, cu toate convulsiile socilale, oameni în stradă, sindicate, patronate, legile Justiției, revoluția fiscală, tot tabloul acesta nu a dat șanse României să câștige această competiție. Oricum, intrasem târziu în competiție. (...) Nu e un vinovat anume, pur și simplu, o candidatură a României nu avea cum să câștige în acest moment competiția cu Olanda, Franța sau cu alte state. Și dacă era Cioloș la guvernare, nu avea mai multe șanse.”, ne-a declarat Ivan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel