Sediu PMP, VANDALIZAT de Ziua Națională. Plângere penală

1 Decembrie 2016, chiar de Ziua Nationala a Romaniei, sediul PMP din sat Poieni, oras Patarlagele, a fost vandalizat. PMP da vina pe adversarii lor politici.

"Autorii infractiunii au smuls si au taiat in bucati, in plina zi, panoul ce continea sigla si numele partidului. Este important faptul ca, anterior comiterii actului de vandalism, PSD a depus la Politie o plangere referitoare la amplasarea panoului. In urma cercetarii efectuate de oamenii legii, nu s-a identificat nicio abatere de la prevederile legale. Ne putem gandi ca, daca nu au reusit pe cale legala indepartarea insemnelor PMP, adversarii nostri au incercat si au reusit acest lucru pe cai nelegale.

In consecinta, PMP Buzau a depus plangere penala la IPJ Buzau in speranta ca oamenii legii ii vor identifica pe autorii infractiunii. Totodata, adresam adversarilor nostri politici un apel la respectarea legii si la comportament civilizat in ceea ce a mai ramas din campania electorala. Vandalizarea sediilor partidelor adversare nu le va aduce voturile mult dorite pe 11 Decembrie!", a transmis PMP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel