EXCLUSIV  Întâlnire strategică în ProRomânia, după demisia colectivă. Cu cine s-a văzut Ponta

Victor Ponta FOTO AGERPRES
Victor Ponta FOTO AGERPRES

O ședință importantă a avut loc în partidul Pro România. Șase lideri s-au întâlnit, după demisia colectivă anunțată astăzi. 

Astăzi, și-au dat demisia din Pro România fondatorii partidului Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Răzvan Mitu, Cristian Cosmin, Raluca Haliț, deputați Mircea Baniaș, Damian Florea, Liviu Balint, Georgian Pop și coordonatorii Georgică Dumitru, Marius Sanfirişcă, Silvian Dan, Gigi Danuț Feţeanu, George Manciu, Letiţia Stoian, Dan Marian. 

Vezi aici motivele invocate: DEMISIE COLECTIVĂ din PRO ROMÂNIA. Cutremur în partidul condus de Ponta

Victor Ponta le-a mulțumit pentru ceea ce au realizat împreună și a precizat, într-o postare pe Facebook, că le apreciază decizia de a se alătura PNL, cu precizarea că speră să influențeze în bine și actul de guvernare. Liderul Pro România a subliniat că ”majoritatea covârșitoare” a partidului rămâne pe propriul drum. 

Întâlnire strategică la Cluj

În același timp, conform informațiilor DCNews, în această seară, Victor Ponta a fost într-o ședință cu lideri ai Pro România, la Cluj, alături de Ion Mocioalcă, secretar general al partidului, și șase lideri de organizații județene, din Ardeal, alături de 300 de membri de partid. Ion Mocioalcă a confirmat pentru DCNews că întâlnirea a avut loc în contextul strategiei pentru alegerile locale, continuând seria întâlnirilor regionale, aceasta de astăzi fiind a patra. Pro România se află în precampanie pentru alegerile locale și, până la sfârșitul lunii ianuarie, va fi încheiată lista candidaților pentru primării și consilii județene. 

Despre plecările din Pro România, Ion Mocioalcă, asemeni lui Victor Ponta, a afirmat că ”le mulțumim celor care au ales să meargă la PNL, Pro România rămâne un partid de stânga, un critic acerb al guvernării PNL, le urăm succes în PNL”. Cu privire la reproșurile că Pro România e un partid de lider, Ion Mocioalcă susține că ”acest lucru înseamnă că Pro România are un lider puternic, ceea ce alte partide de stânga n-au”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel