Ședință de urgență la Guvern

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

O ședință de urgență va avea loc la Guvern.

La ora 13:00 au fost convocaţi toţi miniştrii. Nu este o şedinţă programată. Premeirul doreşte să vadă care este stadiul implementării programului de guvernare şi să fie pregătită şedinţa de guvern de mâine. În recentele ieşiri ale Vioricai Dancila, aceasta declară că programul de guvernare a fost deja implementat în proporţie de 73%. Aseară, premierul declara, la Antena 3, că rămâne la Palatul Victoria. 

"Premierul i-a convocat pe miniștrii din cabinetul său pentru discuție, probabil despre continuarea guvernării. Nu este o ședință", au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

"Probabil nu cunosc legea"

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică seara că nu trebuie să își dea demisia din Guvern, deoarece alegerile au fost pentru europarlamentare, nu pentru parlamentare și că, dacă cineva dorește să cadă guvernul, trebuie depusă moțiune de cenzură.

„Cei care au cerut (demisia,n,.r), probabil nu cunosc legea sau sunt rău intenționați. E vorba despre votul românilor, dar vă reamintesc, căderea unui guvern se face prin moțiune de cenzură. Nu am de ce (să iși dea demisia, n.r.). Am în spatele meu atâția români care și-au pus încrederea în noi, acest guvern. Categoric au incredere în noi. S-a votat pentru europarlamentare, nu s-a votat pentru parlamentare. Dacă se vrea demiterea Guvernului, se depune moțiune de cenzură", a declarat premierul Dăncilă.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că îi solicită premierului Viorica Dăncilă să nu care cumva să își depună mandatul, indiferent de presiunile lui Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel