Şedinţă de urgenţă a CGMB: desemnarea administratorului special al RADET

Mircea F. Cristian / 01 Martie 2018 / 08:40 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Şedinţă de urgenţă, astăzi, 1 martie, a CGMB pentru desemnarea administratorului special al RADET.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) se va întruni în şedinţă de îndată, joi, de la ora 12,00, pe ordinea de zi figurând un proiect care vizează desemnarea administratorului special al Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET).

Un alt proiect de pe ordinea de zi se referă la alegerea preşedintelui de şedinţă al CGMB, funcţie deţinută în prezent de Orlando Marian Culea. Proiectul de hotărâre pentru desemnarea unui nou administrator special al RADET a fost dezbătut şi în şedinţa CGMB din 22 februarie, dar nu a întrunit voturi suficiente pentru a fi adoptat.

Pe 30 ianuarie, Răzvan Niţu a anunţat că îşi dă demisia de onoare din funcţia de administrator special al RADET, după ce doi muncitori şi-au pierdut viaţa în timp ce lucrau la o conductă de termoficare în zona bulevardului Iuliu Maniu.

[citeste si]

O conductă de apă caldă s-a spart în București pe 29 ianuarie. Doi muncitori care lucrau la remedierea unei avarii, într-un canal, au murit. Înainte ca bărbații să facă ceva, teava s-a spart și din cea a ieșit apa fierbinte. Trupul unui bărbat a fost scos la suprafață abia după patru ore. Era mort.  Al doilea bărbat, ars pe 80% din corp a reușit să iasă singur din canal și a murit la spital.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27