Ședință CSAT, prima la care participă membri ai Guvernului Orban. Ce se decide

Irina Constantin / 27 noi 2019 / 07:44 Salveaza PDF Comentarii
Sedinta CSAT
Sedinta CSAT

Astăzi se reunește Consiliul Suprem de Apărare a Ţării, la Palatul Cotroceni, sub conducerea președintelui Klaus Iohannis. 

Pe ordinea de zi a ședinței CSAT, care va avea loc, la ora 16:00, se numără și rectificare bugetului de stat al instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale pe acest an, avizarea numirii noului şef al Statului Major al Apărării, general-locotenentul Daniel Petrescu,  precum şi obiectivele României la reuniunea NATO care va avea loc în 3-4 decembrie la Londra. Este prima şedinţă a CSAT la care participă membri ai Guvernului Orban.

Miercuri, 27 noiembrie a.c., începând cu ora 16:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, condusă de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis.

Pe ordinea de zi a ședinței sunt incluse subiecte referitoare la:

Obiectivele României la Reuniunea aniversară a șefilor de stat și de guvern din NATO (Londra, 03-04 decembrie 2019);

Planul de întrebuințare a Forțelor Armate ale României care se trimit la misiuni și operații în afara teritoriului statului român, în anul 2020;

Propunerile de rectificare a bugetului de stat al instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale, pe anul 2019;

Programul de activitate al Consiliului Suprem de Apărare a Țării pentru anul 2020;

Avizarea numirii în funcția de Șef al Statului Major al Apărării.

În cadrul ședinței Consiliului vor fi analizate și alte tematici de actualitate din domeniul securității naționale.” este anunțul Administrației Prezidențiale. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25