Ședință Consiliul General. Bădulescu: USR-PLUS a cerut spitalele și administrația parcurilor din București

Foto Facebook Aurelian Bădulescu
Foto Facebook Aurelian Bădulescu

Fostul viceprimar al Capitalei și liderul Grupului PSD din Consiliul General al Municipiului București, Aurelian Bădulescu, a dezvăluit cerințele USR-PLUS de la ședința de astăzi, 28 aprilie. 

Liderul Grupului PSD din Consiliul General al Municipiul București, Aurelian Bădulescu, a declarat la Realitatea Plus că „înaintea ședinței de Consiliu General, sunt declarațiile politice”, explicând că „liderii de grup fac declarații politice.”

După ce a menționat că „PNL-ul n-are lider de grup”, Aurelian Bădulescu a susținut că „reprezentantul USR-ului a venit și a spus foarte clar: *Noi avem trei chestiuni care ne interesează*. De fapt, au renunțat la una și au rămas cu două.”

Prima cerință - „spitalele din municipiul București să intre sub conducerea noastră”. „Asta înseamnă să destituie toți directorii aflați în funcție, să-și pună oamenii în toate punctele cheie.”, acuză Aurelian Bădulescu.

A doua cerință a celor de USR-PLUS, ca administrația parcurilor din București să intre sub conducerea lor. 

„Și administrația parcurilor din București, pentru că li se pare rău că și pe acolo pot băga mâna în borcanul cu miere. Astea sunt declarațiile liderului USR din Consiliul General!”, a mai spus Aurelian Bădulescu.

Întrebat „cam câți bani se învârt la spitalele din subordinea Primăriei Capitalei”, Aurelian Bădulescu a declarat că „vorbim de 250 de milioane de euro!”.

Amintim că bugetul Primăriei Capitalei, propus de Nicușor Dan, nu a fost adoptat miercuri de Consiliul General - consilierii USR-PLUS nu au votat pentru, motivând că veniturile ar fi nerealiste și umflate, iar edilul nu a făcut nicio reformă în administrație sau spitale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel