Şedinţa conducerii Camerei nu s-a putut ţine nici astăzi; inclusiv Anastase a lipsit

Şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor nu s-a putut ţine, nici miercuri, din cauza lipsei cvorumului, la această şedinţă participând doar doi membri, vicepreşedintele Camerei Ioan Oltean şi chestorul Gheorghe Albu, ambii fiind deputaţi PDL.

PSD nu a participat la lucrările Biroului Permanent pentru a protesta direct faţă de modul "fraudulos" în care este condusă Camera Deputaţilor, a anunţat secretarul Camerei Georgian Pop (PSD).

Pop a spus că partidul a luat decizia ca reprezentanţii săi să nu fie prezenţi la această şedinţă de Birou, arătând că s-a ajuns la situaţia în care trec prin plen în mod fraudulos legi şi acest lucru este acoperit şi legalizat. El s-a referit astfel la scandalul legat de votul dat la Legea pensiilor.

"Săptămâna trecută am depus o cerere de suspendare a preşedintei Roberta Anastase şi sperăm ca membrii Comisiei juridice să lucreze în timp eficient", a adăugat Pop.

Reprezentanţii PNL se aflau la o şedinţă de partid care se desfăşoară la Palatul Parlamentului. La şedinţa Biroului Permanent nu a fost prezentă nici Roberta Anastase, preşedintele Camerei Deputaţilor.

Nici marţi după-amiază Biroul Permanent nu s-a putut întruni din lipsă de cvorum. Următoarea şedinţă a Biroului este programată pentru luni, la ora 13.30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel