Şedinţa comună în care se prezintă moţiunea pe legea cadru a salarizării a început

Parlament
Parlament

Parlamentarii reuniţi în plen au început, luni, şedinţa în care se prezintă cea de a doua moţiune de cenzură depusă de opoziţie după angajarea răspunderii Guvernului pe legile salarizării, vizând legea cadru a salarizării.

La şedinţă sunt prezenţi 258 de parlamentari, transmite Mediafax. Premierul Emil Boc şi mai mulţi miniştri participă la reuniunea Parlamentului.

Moţiunea de cenzură, intitulată "Legea salarizării Guvernului iresponsabil", este prezentată de deputatul PSD Carmen Moldovan.

După citirea textului acestei moţiuni de cenzură, Camerele Parlamentului urmează să se reunească în cea de a doua şedinţă comună programată pentru ziua de luni, pentru dezbaterea moţiunii de cenzură citite joi, vizând legea salarizării pe 2011, intitulată „Legea privind salarizarea în anul 2011- ultima ţeapă trasă românilor de Guvernul Băsescu-Udrea-Boc“.

De asemenea, în cursul după-amiezii, Parlamentul urmează să se reunească într-o a treia şedinţă comună, pentru dezbaterea proiectelor legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2011.

Citeşte şi:

Anastase: Ideal ar fi ca şi opoziţia să fie prezentă în plen la dezbaterea moţiunilor de cenzură

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel