Liderul grupului USR, EXCLUS de la dezbateri după ce a pus piesa ”Foame de bani”

Şedinţa de Consiliu General al Municipiului Bucureşti de joi, desfăşurată online, a avut mai multe momente tensionate, culminând cu excluderea liderului grupului USR, după ce acesta a pus piesa „Foame de bani” în timpul dezbaterilor.

De asemenea, au avut loc mai multe schimburi de replici între reprezentanţii USR şi viceprimarul Aurelian Bădulescu (PSD).

În timpul dezbaterilor la cele 33 de PUZ-uri (dintre care au fost adoptate 24), Bogdan Stroe (USR) a atras atenţia asupra faptului că printre proiecte se află şi unele respinse în şedinţe precedente şi a pledat pentru un vot împotriva acestora. Preşedintele de şedinţă a anunţat supunerea la vot a următorului proiect, moment în care s-a auzit refrenul piesei 'Foame de bani'.

„Domnule Gâdiuţă, aţi consumat ceva? Sunteţi într-o şedinţă a Consiliului General. Dvs cică sunteţi candidat al USR la Primăria sector 6. (...) Când o să avem nevoie de un DJ la petrecere, promit să vă invit”, a afirmat preşedintele de şedinţă, Pavel Marius Adrian, potrivit Agerpres.

„Ruşine să vă fie pentru toate PUZ-urile din zone protejate pe care le-aţi votat!”, a replicat Gâdiuţă.

Pentru că reprezentantul USR a repornit piesa, Pavel Marius Adrian a anunţat excluderea lui Gâdiuţă din şedinţă, pentru abateri repetate de la regulamentul CGMB.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel