Şedinţă BEx al PNL. Este stabilită lista candidaţilor la europarlamentare

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Şedinţa Biroului Executiv al PNL, în care se va stabili lista candidaţilor la europarlamentare, a început joi, la Parlament. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, la începutul şedinţei, că va fi stabilită lista candidaţilor la europarlamentare, va fi analizat stadiul campaniei pentru scrutinul din 26 mai şi va fi prezentat ultimul sondaj privind opţiunile politice ale românilor. 

"Suntem practic în momentul în care pornim o bătălie fundamentală pentru România, pornim o bătălie în care se va hotărî nu numai cine va reprezenta România în Parlamentul European, se va hotărî şi dacă cetăţenii români dau o moţiune de cenzură împotriva actualului Guvern, împotriva actualelor clanuri care îşi bat joc de România, se va hotărî dacă cetăţenii români vor să consolideze şi să adâncească traiectoria europeană, dacă vor să pună punct conflictului artificial declanşat de majoritatea guvernamentală cu UE, cu instituţiile europene şi cu liderii europeni importanţi. În alegerile pentru PE se va vedea adevărul opţiunilor cetăţenilor români şi sunt convins că acest adevăr va fi un adevăr crud pentru cei care au fost investiţi cu încredere să guverneze şi care de doi ani şi patru luni îşi bat joc de România, ducând România spre nicăieri", a spus Orban. 

După ce lista candidaţilor la europarlamentare va fi stabilită de BEx, aceasta va fi validată de Biroul Politic Naţional al partidului, care se va desfăşura tot joi la Parlament. Un număr de 49 de liberali s-au înscris în cursa pentru europarlamentare. 

Vezi şi: Dragnea - Caramitru, dosar. Decizie a magistraţilor

Gabriela Zoană, mesaj pentru liberali: Rușine, Ludovic Orban!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel