Sedință Guvern. Dăncilă, SOLICITARE pentru Teodorovici

Bogdan Bolojan / 29 ian 2018 / 20:52 Salveaza PDF Comentarii

Viorica Dăncilă a ajuns la Guvern, acolo unde a transmis primul mesaj miniștrilor noului cabinet. Premierul a avut și o solicitare în mod special pentru ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici. 

Viorica Dăncila i-a solicitat lui Eugen Teodorovici ca până marți să prezinte o soluție pentru rezolvarea situației cu formularul 600. 

"De astăzi intrăm efectiv în activitate și vă rog să pregătiți cu seriozitate prima ședință de Guvern care va avea loc peste două zile, adică miercuri. Mâine, la prima oră fiecare dintre dumneavoastră să finalizați procedurile de predare-primire pentru ministerul pe care îl conduceți. Domnule ministru Teodorovici, vă rog ca până mâine să îmi prezentați soluția pentru rezolvarea situației cu formularul 600. Îmi doresc ca miercuri să adoptăm actele normative necesare pentru a pune capăt discuțiilor îndreptățite care au avut loc în spațiul public, referitor la acest subiect. Mulțumesc mult presei și sper să avem o colaborare foarte bună pe viitor," a spus Viorica Dăncilă la prezidiul sălii de ședințe a Guvernului. 

[citeste si]


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26