EXCLUSIV  Sectorul care a învins USR. PSD, cel mai mare scor din Capitală. Prima declarație a primarului

sondaj
sondaj

Dintre toate sectoarele din Capitală, unul s-a remarcat. Aici USR a avut cel mai mic scor, PSD cel mai mare. 

USR a luat în toate sectoarele din Capitală, cu excepția Sectorului 5, peste 24% la alegerile parlamentare. În Sectorul 5, s-a poziționat pe locul al doilea, dar cu un scor sub 20%- 19. În schimb, PSD a marcat în Sectorul 5 al Capitalei un succes. Dacă-n Capitală, PSD a luat în toate celelalte sectoare sub 40%, în Sectorul 5, rezultatul a fost 44,91% la Senat și 45,38% la Camera Deputaților. PNL s-a aflat la 11%. 

(w670) Daniel Flo

Contactat de DCNews, primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a declarat că ”Eu cred că la `5` am obținut exact scorul partidului la nivel național, ceea ce înseamnă că am reușit să lipesc primarului și a organizației de partid și atunci oamenii au votat programul partidului, convinși fiind că noi vom pune în practică la nivelul sectorului acest lucru și cred că asta e principala explicație. Toți au muncit, dar cred că am reușit să lipim imaginea primarului de la 5 și a organizației de imaginea partidului și cred că asta este lucrul care a contat cel mai mult”. 

USR, înfrânt de fapte

”USR a obținut un scor mult mai mic la noi decât în alte sectoare, cred că tot datorită faptului că noi am avut un mesaj pozitiv și axat pe lucruri bune. Am și făcut tot ce am promis în campanie sau am început să punem în practică și atunci discursul anti-sistem nu a funcționat atât de bine. PNL a obținut scorul pe care l-a obținut peste tot, este treaba lor să spună de ce. Eu sunt fericit și mulțumesc întregii echipe de la sector pentru rezultatul pe care l-am obținut”, a mai spus Daniel Florea pentru DCNews

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel