EXCLUSIV  Sectorul 5 are un Program cultural în dezvoltare. Ceti: Tot ce înseamnă cultură și sport!

Foto Facebook Claudiu Ceti
Foto Facebook Claudiu Ceti

Claudiu Octavian Ceti, președinte C.A. al companiilor municipale Sector 5, a vorbit în cadrul unui interviu acordat pentru DC News TV despre Programul cultural al Sectorului. 

Invitat la DC News TV, Claudiu Octavian Ceti, președinte C.A. al companiilor municipale Sector 5, a declarat că există un Program cultural al Sectorului, cu toate că Sectorul 5 este printre cele cu 'cei mai puțini bani care vin direct și, totodată, cu cote primite'. 

'Sectorul 5 are în momentul de față un plan de dezvoltare, o strategie de dezvoltare. Sectorul 5 și Sectorul 4 sunt sectoarele cu cei mai puțini bani care vin direct și, totodată, cu cote primite.', a spus Claudiu Octavian Ceti.

'Omul sfințește locul. Acest lucru se poate transpune indiferent de locație sau poziție geografică.', a punctat el. 

În continuare, Claudiu Octavian Ceti, președinte C.A. al companiilor municipale Sector 5, a dezvăluit câte ceva despre Programul cultural al Sectorului 5.

Programul cultural al Sectorului 5: activități finanțate prin bugetul local al Sectorului 5

Menționând că Programul cultural al Sectorului 5 urma să fie prezentat în ședința Consiliului Local de pe data de 18 august, Ceti spunea, în urmă cu câteva zile, că 'va fi un calendar cu activitățile desfășurate și finanțate la bugetul local Sector 5 cu tot ce înseamnă cultură și sport - cele două mari linii de finanțare.'

'Programele sunt gestionate de către Centrul Cultural și de Tineret 'Ștefan Iordache', a adăugat Ceti. 

'Tot ce se întâmplă nu este întâmplător. Echipa actuală din Sectorul 5 nu doar gustă, ci se și implică în activitățile culturale ale Sectorului.', a punctat el. 

În același registru, fiind vorba despre activitățile culturale, aflăm la un click distanță, accesând site-ul Centrului Cultural și de Tineret 'Ștefan Iordache', că se organizează în perioada 14-17 septembrie 2021 'cea de-a III-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru pentru Tineret Ștefan Iordache.'

'Evenimentul reunește pe parcursul a celor 4 zile de desfășurare o serie amplă de spectacole, precum și workshopuri pentru artiștii participanți.', mai apare pe site, printre altele, în dreptul Festivalului. 

Cum de s-au găsit spaţii pentru noi parcuri şi locuri de joacă în Sectorul 5

Claudiu Octavian Ceti, președinte C.A. al companiilor municipale Sector 5, a explicat cum de a reuşit actuala administraţie să găsească noi spaţii pe care să fie amenajate parcuri şi locuri de joacă pentru copii, în cartiere. Secretul: scoaterea directorilor şi a funcţionarilor din birouri şi trimiterea lor pe teren. (Citește declarația lui Claudiu Octavian Ceti vizavi de acest subiect AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel