EXCLUSIV  Sector 1. Daniel Tudorache: Sunt în paragină toate bazele sportive

Rodica Mitu / 26 aug 2017 / 19:21 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Daniel Tudorache, primarul PSD al Sectorului 1, în cadrul unui interviu acordat DC News, a discutat, printre alte subiecte importante, despre deschiderea anului şcolar şi solicitările pe care le-a făcut pentru a investi în bazele sportive, terenurile de joacă. 

„Consider că pe data de 11 septembrie (n.r. data deschiderii anului şcolar) nu o să am probleme şi copiii vor începe şcoala în bune condiţii pe raza Sectorului 1. Toate şcolile vor fi pregătite. Avem 112 unităţi de învăţământ, a trebuit să intervenim la toate, cu lucrări mai mici sau mai mari", a spus Daniel Tudorache.

„Am solicitat către Guvern să ne dea în administrare câteva terenuri pe raza Sectorului 1 care sunt efectiv în paragină. Vă dau un exemplu: unul ţine de Ministerul Comunicaţiilor. Mai sunt terenuri care sunt în paragină, zona Cireşarii. Am solicitat să ajungă la noi. Să investim în bazele sportive, în terenurile de joacă. Sper ca Guvernul să fie receptiv şi, într-un termen scurt, (...) să primim bazele sportive la administraţia locală, pentru că putem interveni şi putem să le aducem la o stare decentă. În momentul de faţă, sunt în paragină toate bazele sportive de pe raza Sectorului 1, care mai ţin de stat", a declarat, în cadrul interviului, primarul Sectorului 1.

Cu privire la Cireşarii, a spus că este la Ministerul Educaţiei, „de două luni de zile, colegii mei fac o cale către Ministerul Educaţiei să ne dea în administrare acea bază, să putem interveni".

„Nu e vorba numai de Cireşarii", a punctat primarul. „Sunt câteva zone cu terenuri în paragină pe care doresc să le aduc la un standard de a fi practicabile", a spus Daniel Tudorache.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26