Sector 1. Daniel Tudorache i-a premiat pe sportivii români medaliați la Universiada de Vară 2017

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, i-a premiat, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în sala de Consiliu a instituției, pe sportivii români medaliați la Universiada de Vară 2017, ce a avut loc în Taipei, Taiwan, și pe antrenorii acestora.

La ediția din acest an a Universiadei de Vară, România a ocupat locul 23 în clasamentul final pe medalii, cu trei medalii de aur, două de argint şi şase de bronz.

Două medalii de aur au fost cucerite de gimnasta Larisa Iordache, la individual compus şi la sol, o altă medalie de aur a fost adjudecată de atleta Alina Rotaru, la săritura în lungime, argintul a fost obţinut de atleţii Nicolae Alexandru Soare, în proba de 10.000 m, şi Alin Firfirică, la aruncarea discului, iar medaliile de bronz au fost câştigate de gimnaştii Larisa Iordache (bârnă), Andrei Muntean (sărituri), atleţii Andrei Gag (aruncarea greutăţii) şi Bianca Răzor (400 m), ştafeta feminină de 4x400 m (Sanda Belgyan, Camelia Florina Gal, Anamaria Nesteriuc şi Bianca Răzor) şi Bernadette Szocs (tenis de masă, simplu).

Medaliații cu aur au fost premiați de Primăria Sectorului 1 cu 5000 de lei, medaliații cu argint cu 3750 de lei, iar medaliații cu bronz cu 2500 de lei.

Mesajul primarului

"Doresc să salut rezultatele obținute de sportivii români la ediția din acest an a Universiadei de Vară. Mă bucur foarte mult că astăzi am putut recompensa eforturile și performanțele campionilor noștri. Primăria Sectorului 1 va fi în continuare unul dintre cei mai importanți susținători ai sportului și ai mișcării sportive", a declarat Primarul Sectorului 1.

(w670)

La evenimentul de astăzi, organizat de Centrul Cultural Sector 1, au mai participat Președintele Federației Sportului Școlar și Universitar, Claudia Georgescu, și Vicepreședintele acestei federații, Constantin Căliman.

[citeste si]

România a participat la ediţia a 29-a a Universiadei de vară cu o delegaţie de 121 de persoane, dintre care 91 de sportivi. Sportivii români au concurat la atletism, haltere, tenis de masă, volei masculin, înot, sărituri în apă, baschet masculin, polo pe apă masculin, gimnastică artistică, scrimă şi judo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel