EXCLUSIV  SECTOR 1. Daniel Tudorache, anunț privind reabilitarea blocurilor - VIDEO

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a vorbit despre un proiect extrem de important, respectiv reabilitarea blocurilor.

În cadrul unui interviu acordat DC News, primarul Daniel Tudorache a anunţat că, între 2 şi 4 februarie, fiecare primar sau preşedinte de consiliu judeţean va delega o persoană şi va avea o şedinţă de lucru pe tema Legea achiziţiilor publice. „Chiar în momentul ăsta s-au strâns toţi din Primăria Sectorului 1 care răspund de această achiziţie publică şi să vină cu amendamente, legea e greoaie, cu termene foarte consistente (...) Eu am început licitaţie de reabilitare termică la blocurile în Sectorul 1 în noiembrie 2016, suntem aproape în februarie 2018. Sper ca undeva în aprilie să demarăm sau să am un câştigător şi să demarăm reabilitarea termică la 180 de blocuri", a declarat edilul Sectorului 1.

„În aprilie începem"

Acesta îşi doreşte să se înceapă reabilitarea termică a caselor în 2019. „În aprilie începem să reabilităm. Avem de reabilitat 180 de blocuri. Sper ca mare parte dintre cele 180 de blocuri să le terminăm în anul acesta şi anul viitor să continuăm cu ce ne-a mai rămas din blocurile de reabilitat şi să începem reabilitarea termică la case Procedura o vom face în acest an. (...) Sper ca anul viitor la blocurile reabilitate termic să continuăm cu reabilitarea lifturilor", a spus primarul Daniel Tudorache.

Amintim că primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a fost invitatul DC News, marți, 30 ianuarie 2018. Acesta a vorbit despre mai multe subiecte importante pentru oamenii din Sectorul 1, al cărui primar este.

[citeste si] 

Interviul complet poate fi ascultat mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel