Secretul lui Constantin Toma (PSD). La ce a apelat în afaceri

Afacerile Grup Romet au crescut constant. Au mai fost și căderi, dar acestea au dus într-un final la noi oportunități. Ce se ascunde în spatele firmelor deținute de Constantin Toma? 

Este vorba de managementul Kaizen, management despre care DC News a vorbit în repetate rânduri. Vine din Japonia și a fost aplicat cu succes de Toyota. Constantin Toma l-a preluat și l-a aplicat întocmai, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

"Încep săptămâna cu ședința operativă în care se analizează rezultatele din producție - unde se aplică sistemul de management KAIZEN. Este sitemul inventat de japonezul Masaaki Imai care a revoluționat managementul mondial. KAIZEN înseamnă îmbunătățire continuă pe trei componente: calitate-îmbunătățește permanent calitatea procesului; cost-reduci permanent costurile și livrează întotdeauna la timp produsul. Cred că sistemul KAIZEN s-ar putea aplica cu succes în companiile în care Consiliul Local Municipal este acționar, dar și în anumite servicii de specialitate din administrației. Am avut onoarea să primesc în firmă vizita celebrului Masaaki Imai, cu care am mers apoi în vizită la Președinția României. Haideți să învățăm de la cei mai buni cum putem dezvolta orașul!", a spus luni Constantin Toma, candidatul PSD la Primăria Buzău.

Institutul Kaizen sprijină companiile în vederea obținerii de performanțe, prin îmbunătățirea continuă a oamenilor, proceselor și sistemelor. Partenerii Kaizen devin experți în Îmbunătățirea Continuă - competenți în lansarea și implementarea cu succes a proceselor de îmbunătățire care sunt integrate continuu în procesele de muncă.

[citeste si]

În 1985, a fost înființat Institutul Kaizen, astăzi fiind o companie de consultanță la nivel global, ce activează în toate domeniile. Echipa de peste 400 de consultanți profesioniști este dedicată construirii unei Culturi KAIZEN™, unde oricine, oriunde și în fiecare zi, practică KAIZEN™.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel