Secretul cafelei la ibric preparate de Liviu Dragnea. A început să bea în penitenciar

Secretul cafelei preparate de Liviu Dragnea. A început să bea în penitenciar / Foto: Captură video Realitatea Plus
Secretul cafelei preparate de Liviu Dragnea. A început să bea în penitenciar / Foto: Captură video Realitatea Plus

Află în articol secretul cafelei preparate de Liviu Dragnea.

Primul interviul oferit de Liviu Dragnea după eliberarea din închisoare a fost la Realitatea Plus. Atunci Dragnea s-ar fi plâns că nu i-a plăcut cafeaua cu care a fost servit atunci când a venit la emisiune, așa că politicianul a insistat să le arate jurnaliștilor cum se face o cafea bună, după rețeta sa. De această dată interviul a fost filmat la el acasă. Dragnea a povestit că a băut pentru prima dată cafea în ianuarie 2020, în Penitenciarul Rahova, iar de atunci își păstrează această tradiție în fiecare dimineață. 

"Eu n-am băut până nu am ajuns la Rahova cafea. N-am băut toată viața și acolo am băut cafea și am hotărât să beau cafea bună și să mă și interesez. Am luat-o de la istoria cafelei, când s-a descoperit cafeaua în anii o mie, în Etiopia, de către un păstor. Am băut prima cafea în ianuarie 2020, la Rahova, o cafea făcută de niște băieți. Am fost curios să gust, mi-a plăcut, dar nu foarte mult, așa am zis că trebuie să beau și să iau cafea single origin care este ieftină și se găsește în România, dar nu cumpăr de la multinaționale pentru că este cafea care este certificată de către producător și e curată pe de o parte, pe de altă parte, este mult mai gustoasă când o râșnești și o prepari imediat.", a spus Liviu Dragnea din bucătăria sa, în timp ce făcea o cafea la ibric.

Cât despre secretul unei cafele perfecte, Dragnea a spus: "Acum se scoate caimacul. Deci nu se lasă niciodată cafeaua să dea în foc. Dacă fierbe, s-a stricat. Se pierd toate aromele și gustul."

A luat pisica din închisoare acasă

În același interviu Liviu Dragnea a apărut cu o pisică în brațe despre care a spus că i-a fost prieten în închisoare. Ar fi găsit-o acolo și a avut grijă de ea. Ulterior i-a dat-o Irinei acasă, iar acum pisica este noul membru al familiei lor. Dragnea a vorbit și despre cum arată viața lui acum. A spus că muncește ca inginer și că îi place acest lucru. Pe lângă toate acestea, Liviu Dragnea rămâne a fi foarte interesat de situația politică din țară. El a spus că urmărește cu atenție știrile despre tot ceea ce se întâmplă în ultima perioadă. Vezi AICI mai mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel