Urmărește emisiunea live


Secară despre Blaga: Nu mai ține în frâu partidul

Vasile Blaga trist
Vasile Blaga trist

Unul dintre deputații PDL susține, prin intermediul unui comunicat de presă, că plecarea lui Mihai Stănișoară din partid demonstrează că „Vasile Blaga nu mai este în stare să ţină în frâu partidul”.

Deputatul PDL, Florin Mihail Secară, lansează un atac dur la adresa președintelui formațiunii, Vasile Blaga, pe care îl acuză că s-a folosit de plecarea prim-vicepreședintelui partidului „pentru a-și acoperi propriile șmecherii în organizarea Convenției”. Secară adaugă că actualul lider democrat liberal nu mai este în stare să conducă partidul.

„Plecarea lui Mihai Stănişoară din PDL demonstrează faptul că Vasile Blaga nu mai este în stare să ţină în frâu partidul. E grav ca tu, preşedinte de partid, să afli din presă că îţi pleacă omul de încredere, pentru care te-ai bătut atât astă-vară ca să-l faci prim-vicepreședinte.

Mai grav este însă faptul că actuala conducere s-a folosit de plecarea lui Stănişoară pentru a-şi acoperi propriile şmecherii în organizarea Convenţiei. Exact în timpul conferinţei de presă a lui Stănişoară de ieri, de la partid s-a transmis un comunicat de presă referitor la respingerea contestaţiei PDL Arad privind organizarea CNC-ului. Ca să vedeţi de ce le ardea lor în momentul în care al doilea om din partid pleca în tabăra lui Antonescu. Mai mult, deşi i s-a cerut să explice situaţia de la Vrancea, Galaţi, Constanţa şi Iaşi, acolo unde oamenii sunt ameninţaţi cu excluderea pentru că susţin pe altcineva, Vasile Blaga s-a făcut că plouă, bucurându-se, pesemne, că a plecat prim-vicepreşedintele partidului şi a acoperit în presă subiectul forţărilor şi abuzurilor pe care le-a comis. E clar că ni se pregăteşte ceva şi că pe oamenii aceștia nu-i interesează partidul, cât de mare sau cât de mic rămâne, ci să aibă ei nişte funcţii şi scaune”, susţine deputatul Florin Mihail Secară într-un comunicat de presă, citat de newsin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel