Sebatian Ghiță: Serviciile străine fac spionaj în România și recrutează în politică, justiție și presă

Sebastian Ghiță a acordat, sâmbătă seară, un interviu în care a vorbit despre serviciile secrete.

Deputatul a spus că servicii secrete ale altor state recrutează din România politicieni, jurnalişti şi oameni din justiţie. 

"Pe teritoriul României este evident că operează și servicii străine partenere și inamice. Acele servicii fac spionaj și recrutează în politică, justiție și presă. Cred cu tărie acest lucru. Da, eu, Sebastian Ghiță, cred acest lucru", a zis Sebastian Ghiță.

"Sper că serviciile secrete româneşti nu vor pierde această bătălie. Serviciile româneşti trebuie să aibă capacitatea să se contrapună acestor tendinţe. Trebuie să avem o limită până la care reducem puterea serviciile secrete românești", a mai spus deputatul.

Întrebat dacă a fost ofițer acoperit al vreunui serviciu de informaţii, Sebastian Ghiță a zis la B1 TV: "Nu și am mai răspuns la întrebarea aceasta. Dovada acestui lucru este că la învestirea în Parlament a trebuit să depun un jurământ care oricând poate fi folosit ca fals în declarație. Este ilegal în România. Nu știu de ce și-ar risca cineva viața pentru o astfel de prostie."

VEZI ȘI: Sebastian Ghiță, MAIL către Traian Băsescu. Ce i-a scris

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel