Urmărește emisiunea live



Sebastian Lăzăroiu: Funeriu e un pribeag care a venit să facă ceva pentru ţara lui

sebastian lazaroiu promite mărirea salariilor
sebastian lazaroiu promite mărirea salariilor

Sebastian Lăzăroiu consideră că ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, care "a plecat desculţ în Franţa, a făcut excelenţă în cercetare şi s-a întors savant în România" este un "pribeag care a venit să facă ceva pentru ţara lui", fiind însă răsplătit cu încercarea de a i se "falsifica actele".

Ministrul Muncii s-a referit la examenul de Bacalaureat. "Piaţa forţei de muncă n-are nevoie de bucăţi de hârtie pe care să scrie "diplomă". Piaţa forţei de muncă are nevoie de oameni pregătiţi. Cine ţipă că bietii elevi au fost persecutaţi în acest an cu camere de luat vederi nu le vrea binele nici elevilor, nici părinţilor.

Am auzit PSD-ul plângându-le pe umăr celor care au fost respinşi la Bac. N-am înţeles exact ce voiau Ponta, Andronescu sau Marga. Să legalizăm copiatul la examene? Să vină cu o iniţiativă legislativă în acest sens. Nu credeam că populismul a ajuns până acolo încât să plângi pe umărul celor care n-au mai putut copia la Bac", spune Lăzăroiu, într-un interviu pentru ziare.com.

În opinia sa, pentru rata mică de promovabilitate este responsabil "actualul sistem de Educaţie, complicitatea între părinţi, profesori şi politicieni din ultimii 20 de ani". "Tragem în Funeriu, pentru ce? Pentru că şi-a făcut treaba? Eu cred că a procedat foarte corect. Funeriu a plecat desculţ în Franţa, a făcut excelenţă în cercetare şi s-a întors savant în România. Funeriu e un pribeag care a venit să facă ceva pentru ţara lui şi văd că singurul mod la care s-au gândit să îl oprească a fost să îi falsifice actele de studii. Rezistenţa sistemului la schimbare e acerbă", susţine Lăzăroiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel