Sebastian Lăzăroiu demontează un mit de campanie: Capcană mortală

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu demontează un mit de campanie pentru alegerile prezidențiale. 

"Vreau să demontez un mit de campanie, pentru că pare să se perpetueze cam la toți candidații.
Acela că romanii vor un președinte liniștit, "pentru liniștea noastră"( pentru cei la fel de bătrâni ca mine, care își și amintesc)", a scris Sebastian Lăzăroiu, pe pagina sa de Facebook. 

Fostul consilier al lui Traian Băsescu subliniază: "ați văzut vreun accident de mașină la care să nu se oprească zeci de gură cască? Ați văzut vreo bătaie de stradă fără spectatori? Cred că n-ați văzut, nu?". 

Sebastian Lăzăroiu opinează: "Campania înseamnă confruntare și competiție. Mai pe scurt: CAFTEALĂ. Cine nu se caftește în campanie nu există. Pot să înțeleg că "cel în functie", gen Iliescu, ar putea avea interesul să lase lucrurile așa cum sunt, de aici și "un președinte pentru liniștea noastră". Dar ca challenger să încerci să o faci pe pacificatorul e o eroare capitală. Aș putea chiar să dau exemplul lui Traian Băsescu din campania 2009, care, deși în functie, a avut un mesaj ofensiv de schimbare ("de ce le e frică nu scapă"). Asta e o capcană mortală pentru mulți ageamii. Cei care cred în răspunsurile normative din sondaje sau care îi cred pe cei care se plâng de 10 ani".

"Nu, băieți și fete, românii abia au prins gustul de Traian Băsescu. Romanii vor cafteală. Iar în campanie te bați cu pasiune, pentru că altfel nici nu te remarcă nimeni, nici nu dai impresia că tu crezi în ce spui. Ați vazut bătăile alea din baruri, iscate din nimic, în care protagoniștii se prind în horă și își dau cu scaune în cap? Aia e cafteală cu pasiune", a conchis el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel