Sebastian Lăzăroiu: De Ce sunt periculoase aluziile lui Victor Ponta la Klaus Iohannis

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu este de părere că aluziile premierului Victor Ponta la liberalul Klaus Iohannis sunt un adevărat pericol. 

"Jenante aluziile repetate pe care le face Ponta la adresa contracandidatului Iohannis. Cele referitoare la etnie și religie. Și chiar periculoase, dacă mă gândesc bine. Pentru că mă aștept să fie un crescendo. Azi niște mici aluzii nevinovate, până în ziua alegerilor adevărate înfierări din amvon. România nu e o țară în care alegerile se câștiga dupa criterii de etnie și religie. Sau n-a fost până acum. Ar fi trist să se întâmple asta dupa 25 de ani de când tot zicem ca învățăm democrația. Nu orice trebuie să justifice victoria în alegeri",  a scris Sebastian Lăzăroiu pe Facebook.

Fostul consilier prezidențial a adăugat că "faptul ca Ponta e român și ortodox nu-l face mai puțin corupt și mincinos. Iar faptul ca Iohannis e luteran și etnic german e infinit mai puțin important decât problema de incompatibilitate pe care o are la Primaria Sibiului". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel