Sebastian Lăzăroiu: Chiar îmi pare rău de Cătălin Predoiu

Fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, scrie, pe pagina sa de Facebook, că liberalul Cătălin Predoiu, unul dintre puținii oameni care avea ceva de spus, rămâne "între scaune". 

"Chiar îmi pare rău de Catalin Predoiu. Am fost colegi în guvernșsi pot să vă spun că era unul din puținii oameni care avea ceva de spus", a scris Sebastian Lăzăroiu, pe pagina sa de Facebook. 

Fostul consilier prezidențial a adăugat că prim-vicepreședintele PDL, Cătălin Predoiu, "a debutat mai timid, dar a crescut foarte mult din punct de vedere politic. Încă n-are destul de curaj și se încrede prea mult în vechile cutre ale politicii. De altfel, cu Frunzăverde cred că s-a lamurit și el cum e".

"Părerea mea este că șefii PDL știau de când a fost desemnat candidat la Președintie că nu-l vor sprijini pe el (alianța cu liberalii se clocea de multă vreme, PDL doar aștepta ca PNL să iasă din USL). La vremea aia erau luați în calcul Antonescu, Tăriceanu și, mai puțin, Iohannis. Între timp Tăriceanu a virat la stânga, Antonescu n-a mai rezistat și a rămas Iohannis. Iar Predoiu a rămas între scaune, cu promisiunea de premier pentru 2016. Ca și cum lui Blaga i-ar strica să fie premier atunci", a adăugat Sebastian Lăzăroiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel