Sebastian Grapă (PNL Braşov): Alianţa cu PC înseamnă un progres şi trebuia făcută pentru câştigarea alegerilor în 2012

sebastian grapa, brasov
sebastian grapa, brasov

Alianţa PNL - PC înseamnă un progres şi reprezintă soluţia pentru a câştiga alegerile locale şi parlamentare din 2012, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a PNL Braşov, Sebastian Grapă.

„Procentul de câştig în judeţul Braşov cu această alianţă, şi să dea Dumnezeu să fie şi alţii care să ni se alăture nouă, este de 55%, din punctul meu de vedere.Vom discuta împreună cu reprezentanţii PC oportunităţile care se ivesc, iar până în data de 10 martie vom definitiva absolut toate persoanele şi toate funcţiile pe care vor candida în consiliile locale, în Consiliul Judeţean, la Camera Deputaţilor“, a spus Grapă, citat de Agerpres.

Purtătorul de cuvânt a recunoscut că au existat voci şi în PNL Braşov care au considerat inoportună alianţa cu PC.

'Au fost trei oameni care au avut de obiectat, între care şi preşedintele organizaţiei municipale Braşov, Dumitru Ioan Puchianu, care şi-a exprimat dorinţa de a candida la fotoliul de primar al Braşovului. Unul dintre ei a spus că este posibil ca noi să pierdem câteva procente ca urmare a acestei alianţe, din cauza faptului că PC nu este un partid care de-a lungul timpului să fi avut evoluţie de la un procent mic la unul mare, şi că el s-a stabilizat undeva la 3-4% de foarte multă vreme, dar fiecare este liber să aibă o opinie', a mai spus Sebastian Grapă.

El a adăugat că PNL este un partid care se situează în centru spre dreapta, iar alianţa constituită, ca principii, este pe modelul alianţei D.A.

Citeşte şi:

Vezi ce zic liderii liberali din teritoriu despre alianța PNL – PC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel