Sebastian Grapă: În PNL viitorul este foarte gri, în UNPR, foarte senin

Sebastian Grapă, preşedinte al Comisiei de revizuire a Regulamentului Senatului și până astăzi vicepreşedinte al PNL Braşov, explică ce anume l-a determinat să se înscrie în UNPR.

 

Potrivit parlamentarului Sebastian Grapă, motivul deciziei sale radicale este unul foarte simplu și care privește felul în care el vede viitorul.

Întrebat de hotnews.ro ce l-a determinat să se înscrie în UNPR, Sebastian Grapă a explicat: "Felul în care văd viitorul. Este foarte simplu - extrem de gri în PNL și extrem de senin în UNPR. Mă refer în primul rând în viitorul meu politic și apoi la viitorul oamenilor pe care îi reprezint. Eu nu am treabă cu viitorul țării, cred că viitorul țării este dat de suma deciziilor pe care le iau mai mulți oameni, nu pe care le ia unul singur".

Senatorul a adăugat că, din punctul său de vedere, "există răni care nu se pot vindeca, fuziunea asta nu a făcut altceva decât să coboare PNL, chiar dacă acum există niște sondaje care încep cu cifra 4 sau 3, părerea mea este că într-un viitor foarte apropiat rănile care nu se vindecă produc și alte suferințe. Și sunt răni nevindecabile", a mai spus Grapă.

Senatorul Sebastian Grapă trece de la PNL la UNPR

Un alt argument invocat de Sebastian Grapă pentru decizia sa, este că "toate deciziile pe care PNL-ul le ia, le ia folosind un înălbitor care nu se potrivește cu rufele colorate. (...) Dacă bagi peste tot - e adevărat că sunt și rufe murdare - dacă bagi un înălbitor strici totul", a mai spus Grapă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel