Sebastian Ghiţă, replică lui Băsescu: Nu am legătură cu TVR1

Deputatul PSD de Prahova, Sebastian Ghiţă, luat în  vizor de mai mult timp de  preşedintele  Traian Băsescu, când a afirmat că omului de afaceri i s-ar pregăti un contract de 30 de milioane de euro pentru securizarea frontierelor, dar și pentru preluarea TVR1 sau a mai multor posturi de radio, a ţinut să-i dea replica şefului statului.

Întrebat cum comentează afirmațiile șefului statului, potrivit cărora Ordonanța de Urgență privind insolvența ar urmări ca Sebastian Ghită "să purceadă la a achiziționa televiziuni și radiouri ca să le pună în slujba dl Ponta, dacă se poate și TVR", Sebastian Ghiță a răspuns că:  "Nu am nicio legătură cu TVR1 și nici nu voi avea, de niciun fel. Nu am nicio legătură cu licențele radio Guerilla și nici nu intenționez vreodată".

 Sebastian Ghiţă a declarat pentru HotNews că, referitor la posibila contractare de unui contract consistent pentru securizarea frontierelor României,  acesta este "al unei companii franco-germane, EADS" şi că niciuna dintre companiile cu care a lucrat sau pe care le-a deţinut în ultimii ani nu a avut sau nu are vreo legătură cu acest contract.

"Nu intenționez să îmi schimb comportamentul față de președintele României sau față de instituții sau autorități românești, oricât de mogul oi fi eu. Comportamentul trebuie să fie decent și respectuos și îmi doresc ca redacția România TV să fie foarte scrupuloasă și atentă cu subiectele de presă pe care le promovează", a  spus Sebastian Ghiţă.

Declarațiile lui Sebastian Ghiță vin în contextul în care Traian Băsescu l-a acuzat pe premierul Victor Ponta că pregăteşte o suplimentare de 30 de milioane de euro a bugetului pentru securizarea frontierelor, cu dedicaţie către o firma controlată de deputatul PSD.

 Şeful statului s-a referit şi la ordonanţă de urgenţă privind insolvenţă, care i-ar permite lui Sebastian Ghiţă să "purceadă la a achiziţiona televiziuni şi radiouri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel