Ghiță: Nu am făcut un denunț despre Kovesi, ci despre ce am făcut eu

Deputatul Sebastian Ghiță a precizat, marți seară la România TV, că a făcut un denunț la Parchetul General, dar nu despre șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, și nu despre plagiate, ci despre ce a făcut el. 

"Pentru că tot am observat această apetență de a face denunțuri după ani, mi-am luat și eu libertatea astăzi, după această decizie a Înaltei Curți, să merg și să spun ceva nu despre d-na Kovesi, nu despre plagiate, așa cum am văzut că mi-a răspuns, ci despre ce am făcut eu. M-am denunțat pe mine. Acelea-s niște fapte pe care le-am făcut eu și pe care mi le asum. Citind atâtea denunțuri și autodenunțuri ale atâtor cetățeni care vin după 10 ani, după 7 ani, după 3 ani, și își aduc aminte cu acuratețe tot felul de lucruri, am învățat cum se face un denunț și am făcut-o astăzi. Și n-am vorbit despre un alt om sau despre un alt cetățean, pentru că nu cred că e un lucru care ne face bine nouă ca societate, am vorbit despre mine", a declarat Sebastian Ghiță.

Citește și: Băsescu: Kovesi amenința cu arestări dacă se reia ancheta doctoratului

Deputatul Sebastian Ghiță s-a prezentat marți la sediul Parchetului General, susținând că depune un autodenunț în care arată că el și mai mulți demnitari ai statului român au falsificat și măsluit raportul tehnic de expertiză prin care s-a stabilit că procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, nu a plagiat în teza de doctorat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel