Sebastian Ghiță: Mâine voi face o plângere la Secția de investigare a magistraților

Sebastian Ghiță
Descriere foto: Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță a declarat, la România TV, că va face o plângere, în decursul zilei de 28 ianuarie, pe numele judecătorului Gheorghe Casandrescu. 

"În ziua în care autoritățile din Serbia au făcut acea procedură de identificare a mea, domnul Onea a mers de urgență la tribunal, a chemat de urgență un avocat aranjat și au făcut acea procedura să-mi mai dea un mandat de arestare probabil pentru a pune presiune pe autoritățile din Serbia. Ori, chestiunea asta este complet ilegală, avocații mei, cu toate că erau cunoscuți, nu au fost chemați și domnul Onea, împreună cu un avocat aranjat, au făcut o procedură cu acest judecător Casandrescu să emită un nou mandat de arestare. Eu când am citit documentul, nu trei cruci mi-am făcut, ci șapte.

Nu știu cum o să se uite acest avocat în ochii colegilor, în oglindă, ai familiei, nu știu ce o să spună. Înțeleg că este un om tânăr, nu am cuvinte să înțeleg cum un avocat, chiar și din oficiu, acceptă să facă asta.

Mâine voi face o plângere la Secția de investigare a magistraților, astfel încât activitatea acestui judecător Casandrescu să înceteze", a spus Sebastian Ghiță. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26